Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 6600g721kcal37g92.4g6.6g46.2g
Sokeri 480g1948kcal0g479.5g0g0g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g600g120kcal0g39g0g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g5651kcal82.8g1224g15.2g97.4g
Valittu annoskoko7920g2826kcal41.4g612g7.6g48.7g
Annoskoko puolitettuna3960g1413kcal20.7g306g3.8g24.4g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041