Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g2706g3518kcal568.3g0g108.2g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g451g81kcal4.5g15.8g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)451g1308kcal103.7g5.9g94.7g0g
Siitakesieni 451g120kcal8.1g11.3g1.4g14.9g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)595g1131kcal8.3g10.7g119.1g26.2g
Paprika punainen 902g264kcal8.5g40.6g3.6g17.1g
Maustekurkku451g74kcal3.2g13.5g0.5g8.1g
Kuohukerma,valio,2dl1353g4601kcal27.1g40.6g473.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 451g1759kcal9.6g9.9g189.4g0g
Voi 108g785kcal1.3g0.4g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g27282kcal1485.2g297.4g2157g132.6g
Valittu annoskoko7920g13641kcal742.6g148.7g1078.5g66.3g
Annoskoko puolitettuna3960g6820kcal371.3g74.4g539.3g33.2g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236