Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1260g9140kcal15g5g1024.4g0g
Sokeri 1836g7452kcal0g1834.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu936g1179kcal103g2.8g84.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1080g3780kcal129.6g766.8g22.7g32.4g
Leivinjauhe 108g190kcal5.6g40.8g0g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g36g131kcal1.3g28.7g1.3g0g
Banaani, kuorittu 2664g2318kcal28.2g487.5g10.7g48g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g48381kcal565.4g6331.6g2286.6g161.8g
Valittu annoskoko7920g24191kcal282.7g3165.8g1143.3g80.9g
Annoskoko puolitettuna3960g12095kcal141.4g1582.9g571.7g40.5g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586