Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka1892g6621kcal245.9g1286.3g7.6g71.9g
Ruisjauho Pirkka561g1710kcal54.4g341.9g11.2g84.1g
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g42g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1401g420kcal14g56g5.6g2.8g
Kebablastu 300g, pouttu1051g2627kcal157.6g52.5g199.7g10.5g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g981g589kcal3.9g147.1g1g13.7g
Pizzajuusto, valio526g1787kcal131.4g0g136.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15848g28745kcal1214.4g3767.6g863.6g366g
Valittu annoskoko7924g14373kcal607.2g1883.8g431.8g183g
Annoskoko puolitettuna3962g7186kcal303.6g941.9g215.9g91.5g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398029