Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g54g85kcal11.8g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 90g50kcal1.4g11.9g0.2g0.8g
Sieni tatti, hapero 9g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk4.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi540g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali27g5.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g3.4g25kcal0g0g2.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.3g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1586g384kcal29.6g35.4g13.8g6.8g
Valittu annoskoko793g192kcal14.8g17.7g6.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna397g96kcal7.4g8.9g3.5g1.7g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936