Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g642g4688kcal6.4g6.4g513.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1252g4296kcal127.6g876.5g15g43.8g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 642g552kcal19.9g28.3g38.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1092g222kcal6.5g41.5g3.3g15.3g
Oliivi kivetön musta rainbow321g578kcal1.9g18.3g54.6g0g
Katkarapu 1284g878kcal185.4g0g14.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1284g2055kcal34.7g34.7g192.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 642g2431kcal179g0g192.6g0g
Muna, annos 60g771g675kcal58.3g6.5g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15872g32756kcal1239.6g2025.8g2142.2g118.2g
Valittu annoskoko7936g16378kcal619.8g1012.9g1071.1g59.1g
Annoskoko puolitettuna3968g8189kcal309.9g506.5g535.6g29.6g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460