Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g2561g3125kcal573.7g0g90.9g0g
Porkkana 320g105kcal2g17.8g0.6g8.2g
Valkosipuli 58g62kcal4.6g9.4g0.3g1.2g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1601g80kcal2.6g3g6.4g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi35g99kcal3.2g2.5g8.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3201g800kcal41.6g134.5g6.4g0g
Basilika, tuore 80g22kcal2.5g0.8g0.6g1.3g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Oregano, kuivattu 32g98kcal3.5g6.9g3.3g13.7g
Oliiviöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15872g9436kcal1270.8g362g298.2g58.4g
Valittu annoskoko7936g4718kcal635.4g181g149.1g29.2g
Annoskoko puolitettuna3968g2359kcal317.7g90.5g74.6g14.6g
Arvot/100g100g60kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234