Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g690g2691kcal0g676.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 345g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g6901g2001kcal62.1g372.6g27.6g158.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15872g9385kcal124.2g2097.8g55.2g317.4g
Valittu annoskoko7936g4693kcal62.1g1048.9g27.6g158.7g
Annoskoko puolitettuna3968g2346kcal31.1g524.5g13.8g79.4g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325