CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 138g451kcal14.5g83.5g3g13.6g
Kauralese 14g49kcal2.4g6.2g1g2.4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Arla Apetina Feta 3%100g110kcal18g2g3g0g
Paprika vihreä 50g11kcal0.5g1.3g0.2g1g
Paprika keltainen 75g23kcal0.7g3.8g0.1g1.5g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Pinaatti 25g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Chili paprika punainen13g5kcal0.3g1.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaatti 75g17kcal0.4g2.6g0.2g1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 75g172kcal16.9g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1588g2256kcal111.4g219g92g44.2g
Valittu annoskoko794g1128kcal55.7g109.5g46g22.1g
Annoskoko puolitettuna397g564kcal27.9g54.8g23g11.1g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327