Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Chili, vihreä, tuore 10g4.5kcal0.2g0.8g0g0.1g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.2g0.5g4.7g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 120g382kcal29.3g54.8g2.3g10.7g
Viinietikka 7.5g1.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1589g961kcal63.6g143.4g5.8g32.8g
Valittu annoskoko795g481kcal31.8g71.7g2.9g16.4g
Annoskoko puolitettuna397g240kcal15.9g35.9g1.5g8.2g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386954