RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 438g471kcal83.5g0g14.9g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0g0.5g
Tilli, tuore 88g26kcal3.2g0.8g0.7g1.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 44g10kcal0.1g0.7g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 175g286kcal4.7g4.7g26.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g44g117kcal3.7g22.4g0.4g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1589g1829kcal190.8g58.6g84.6g16.4g
Valittu annoskoko795g915kcal95.4g29.3g42.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna397g457kcal47.7g14.7g21.2g4.1g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489