Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g333g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Kesäkurpitsa234g40kcal0.9g5.8g1.4g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha158g262kcal30g0g15.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.9g8.8kcal0g2.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1589g871kcal65.8g55.6g42.8g19.8g
Valittu annoskoko794g436kcal32.9g27.8g21.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna397g218kcal16.5g13.9g10.7g5g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515