Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 2000g3807kcal345.2g111.2g218.8g11g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1000g100kcal15g15g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)1000g1600kcal80g40g130g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1850g648kcal18.5g125.8g9.3g25.9g
Becel juokseva, annos 10g75g495kcal0g0g55.5g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g2000g6600kcal240g1300g38g180g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15880g26498kcal1397.4g3184g903.2g433.8g
Valittu annoskoko7940g13249kcal698.7g1592g451.6g216.9g
Annoskoko puolitettuna3970g6625kcal349.4g796g225.8g108.5g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007