Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3144g1102kcal145.3g61.3g9.4g78.6g
Jauheliha, sika-nauta 3600g7972kcal630g0g612g0g
Juustoraaste emmental punaleima240g936kcal69.6g0g72g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 780g2575kcal15.6g23.4g273g0g
Pekoni, paistettu 180g927kcal29.6g0g91.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15888g27024kcal1780.2g169.4g2115.2g157.2g
Valittu annoskoko7944g13512kcal890.1g84.7g1057.6g78.6g
Annoskoko puolitettuna3972g6756kcal445.1g42.4g528.8g39.3g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274886