Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio375g244kcal37.5g15.7g1.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 120g51kcal11.8g0.5g0.1g0g
Mansikka 300g140kcal1.5g25.2g0.6g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g868kcal101.6g82.8g3.6g11.4g
Valittu annoskoko795g434kcal50.8g41.4g1.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna398g217kcal25.4g20.7g0.9g2.9g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191