Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)102g61kcal1g4.6g4.1g0.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr3g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g814kcal18.8g148.4g12.4g26.2g
Valittu annoskoko795g407kcal9.4g74.2g6.2g13.1g
Annoskoko puolitettuna398g204kcal4.7g37.1g3.1g6.6g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305