Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai249g923kcal12.5g79.8g62.4g5g
Pinaattipakaste 150g94g13kcal1.8g0.4g0.5g1.2g
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 125g373kcal22.4g1.5g31.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots31g193kcal9g4.1g17.1g1.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 125g107kcal3.9g5.5g7.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu75g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g3473kcal124.2g186.6g251.4g19.4g
Valittu annoskoko795g1737kcal62.1g93.3g125.7g9.7g
Annoskoko puolitettuna398g868kcal31.1g46.7g62.9g4.9g
Arvot/100g100g219kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218