Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)8g44kcal0.1g0.1g4.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai82g286kcal9.8g58g1.7g2.5g
Sokeri53g216kcal0g53.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu144g182kcal15.9g0.4g13g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus38g120kcal4.1g24.1g0.6g3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen470g155kcal15.5g23g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g2006kcal90.8g317.4g40.2g11g
Valittu annoskoko795g1003kcal45.4g158.7g20.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna398g502kcal22.7g79.4g10.1g2.8g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230