Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 87g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Bataatti, kuorittu 50g40kcal0.8g8.4g0g1.5g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%50g85kcal3.4g0.7g7.5g1g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 25g32kcal5.4g0g1.1g0g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g612kcal24.6g36.2g37.8g13.8g
Valittu annoskoko795g306kcal12.3g18.1g18.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna398g153kcal6.2g9.1g9.5g3.5g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110