Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g133g466kcal24g78.6g5.2g8g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl187g216kcal40.7g0g6g0g
Pekoni (Dulano)83g213kcal15g2.7g15.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g133g27kcal1.7g4g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Selleri, annos 50g8.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 18g25kcal2.3g0.1g1.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 167g56kcal5.1g8.2g0.2g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g2355kcal179g193g94g17.8g
Valittu annoskoko795g1178kcal89.5g96.5g47g8.9g
Annoskoko puolitettuna398g589kcal44.8g48.3g23.5g4.5g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360