KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 112g37kcal0.7g6.2g0.2g2.9g
Lanttu 112g32kcal1.1g5.2g0.3g2g
Kukkakaali 112g27kcal2g2.5g0.3g2.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.3g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g112g67kcal1.7g14.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1g3.3g5.2g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g131g144kcal23.6g2g4.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g56g140kcal10.7g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g1072kcal84.4g73.8g46.4g20g
Valittu annoskoko795g536kcal42.2g36.9g23.2g10g
Annoskoko puolitettuna398g268kcal21.1g18.5g11.6g5g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146