Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g908g254kcal5.5g54g1.8g22.7g
Lehtiselleri 349g44kcal3.9g3.8g0.7g3.5g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow5590g1118kcal55.9g195.7g22.4g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g489g489kcal19.6g97.8g2g0g
Sokeri 28g114kcal0g27.9g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g49g55kcal0.3g11.3g0g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Sipuli 384g116kcal4.8g18.4g0.8g6.5g
Oliiviöljy 98g865kcal0g0g97.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g6233kcal188.8g836g251.6g67.8g
Valittu annoskoko7952g3117kcal94.4g418g125.8g33.9g
Annoskoko puolitettuna3976g1558kcal47.2g209g62.9g17g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063