Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1396g8795kcal0g0g977.2g0g
Sokeri 949g3853kcal0g948.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g179kcal0g44.2g0g0g
Leivinjauhe 34g59kcal1.7g12.7g0g0.2g
Maissitärkkelys 313g1114kcal1.1g268.9g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2541g8718kcal258.9g1778.6g30.5g88.9g
Soijamaito (alpro soja)558g274kcal20.7g20.7g12.3g0g
Mansikkahillo 642g1454kcal3.6g346.4g0.6g5.8g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)223g1407kcal0g0g156.4g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu246g86kcal1.2g20.9g1.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g1005g4021kcal0g1005.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g59918kcal574.4g8892g2360.2g189.8g
Valittu annoskoko7952g29959kcal287.2g4446g1180.1g94.9g
Annoskoko puolitettuna3976g14980kcal143.6g2223g590.1g47.5g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423