Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl3731g12686kcal74.6g111.9g1305.9g0g
Sokeri 396g1609kcal0g396g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja1866g2985kcal136.2g298.5g130.6g0g
Lakka1866g784kcal26.1g145.5g9.3g69g
Liivate 93g325kcal79.9g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g36778kcal633.6g1903.8g2891.8g138g
Valittu annoskoko7952g18389kcal316.8g951.9g1445.9g69g
Annoskoko puolitettuna3976g9194kcal158.4g476g723g34.5g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843