Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2810g3541kcal309.1g8.4g252.9g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 632g270kcal21.4g30.3g6.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1405g281kcal8.4g53.4g4.2g19.7g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2107g1159kcal33.7g277.8g3.6g17.9g
Oliiviöljy 141g1242kcal0g0g140.5g0g
Valkosipuli 112g122kcal8.9g18.3g0.7g2.4g
Tomaattipyree, Pirkka211g173kcal7.2g40g2.1g2.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g422g1117kcal118g0g71.7g0g
Pesto (Pirkka)112g652kcal4.8g4.3g68.6g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g17113kcal1023g865g1101.2g94g
Valittu annoskoko7952g8557kcal511.5g432.5g550.6g47g
Annoskoko puolitettuna3976g4278kcal255.8g216.3g275.3g23.5g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335092