Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1403g321kcal25.4g33.7g2.8g29.5g
Rucola tuore (Italia), annos 15g701g154kcal20.3g12.6g2.1g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g2104g4060kcal399.7g2.1g273.5g0g
Mustapippuri 28g79kcal3.1g10.7g0.9g7.4g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g210g1893kcal0g0g210.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)3506g2104kcal35.1g157.8g140.2g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g17222kcal967.2g433.8g1259.8g115.8g
Valittu annoskoko7952g8611kcal483.6g216.9g629.9g57.9g
Annoskoko puolitettuna3976g4306kcal241.8g108.5g315g29g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967