Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g400g1191kcal12g19.2g17.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g300g929kcal29.1g185.5g6.3g18g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1592g4849kcal93.6g457.6g89.2g36g
Valittu annoskoko796g2424kcal46.8g228.8g44.6g18g
Annoskoko puolitettuna398g1212kcal23.4g114.4g22.3g9g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975