Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150g96kcal4.8g7.2g5.2g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)225g405kcal42.8g0.2g24.8g0g
Hapukoor 20% (Alma)158g321kcal4.4g5g31.5g0g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Voi 53g381kcal0.6g0.2g42.7g0g
Hapankorppu 116g391kcal11.5g70.9g2.4g17.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 38g8.1kcal0.1g0.6g0g0g
Liivate 14g47kcal11.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1593g3322kcal154g169.6g213.6g37.8g
Valittu annoskoko797g1661kcal77g84.8g106.8g18.9g
Annoskoko puolitettuna398g831kcal38.5g42.4g53.4g9.5g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.6g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120254