Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 113g340kcal20.2g54.6g1.1g12g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17.1g0g9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK32g50kcal6.6g0.1g28.3g0g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1593g1080kcal87.8g109.4g76.8g24g
Valittu annoskoko797g540kcal43.9g54.7g38.4g12g
Annoskoko puolitettuna398g270kcal22g27.4g19.2g6g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917