Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g360g86kcal4.3g12.2g0.7g7.6g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g180g324kcal34.2g0g21.6g0g
Siirappi 27g81kcal0g20g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1593g1011kcal78.2g68.8g44.8g16.8g
Valittu annoskoko797g506kcal39.1g34.4g22.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna398g253kcal19.6g17.2g11.2g4.2g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052