Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 140g1237kcal0g0g139.8g0g
Sipuli (kuorittu)749g202kcal9.7g36g1.5g12.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g4994g999kcal30g189.8g15g299.6g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g1998g6732kcal249.7g1342.3g39.9g119.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15920g18511kcal591.4g3162.2g393.4g867.6g
Valittu annoskoko7960g9255kcal295.7g1581.1g196.7g433.8g
Annoskoko puolitettuna3980g4628kcal147.9g790.6g98.4g216.9g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828