Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g3995g11905kcal119.8g191.8g175.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)499g629kcal54.9g1.5g44.9g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g2996g9288kcal290.6g1854.7g62.9g179.8g
Sokeri 240g973kcal0g239.5g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Voi 200g1449kcal2.4g0.8g162.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15920g48489kcal935.4g4576.6g892g359.6g
Valittu annoskoko7960g24244kcal467.7g2288.3g446g179.8g
Annoskoko puolitettuna3980g12122kcal233.9g1144.2g223g89.9g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975