Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1751g2977kcal350.2g0g175.1g0g
Peruna, uusi 1301g1012kcal22g209.4g2.6g13g
Sipuli kuivattu 50g136kcal5.3g17.6g0.8g17.5g
Keittojuurekset, apetit1001g260kcal9g48g3g23g
Vesi, vesijohtovesi 3752g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g55g138kcal3.3g4.7g11.6g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g38g122kcal3.8g18.8g3.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15920g9290kcal787.2g597g393.8g114.6g
Valittu annoskoko7960g4645kcal393.6g298.5g196.9g57.3g
Annoskoko puolitettuna3980g2322kcal196.8g149.3g98.5g28.7g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125