Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado2353g1082kcal14.1g258.8g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 2203g746kcal45.4g95.2g4.6g56.2g
Parsa 1852g287kcal23.7g22.2g3.7g27.8g
Ruokaöljy keskiarvo 200g1769kcal0g0g200.1g0g
Hunaja 150g496kcal0.8g121.4g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 300g65kcal0.9g4.8g0g0.3g
Jäävuorisalaatti, rapea901g90kcal9.9g7.2g1.8g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15920g9071kcal189.6g1019.2g420.4g190.2g
Valittu annoskoko7960g4535kcal94.8g509.6g210.2g95.1g
Annoskoko puolitettuna3980g2268kcal47.4g254.8g105.1g47.6g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739