Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1334g4668kcal170.7g929.6g25.3g42.7g
Atria kevyt jauheliha1556g2645kcal295.6g0g155.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 4446g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)218g784kcal12g165.6g7.6g12g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio73g205kcal6.9g13.2g13.9g0.4g
Mozzarella juustoraaste, valio333g967kcal86.7g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15920g18539kcal1143.8g2216.8g544.8g110.2g
Valittu annoskoko7960g9270kcal571.9g1108.4g272.4g55.1g
Annoskoko puolitettuna3980g4635kcal286g554.2g136.2g27.6g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358