Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2401g922kcal24g165.7g4.8g60g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1993kcal228.1g0g120g0g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Vesi3001g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15936g7005kcal549g489.8g285.8g178g
Valittu annoskoko7968g3503kcal274.5g244.9g142.9g89g
Annoskoko puolitettuna3984g1751kcal137.3g122.5g71.5g44.5g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711