Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus1680g5712kcal386.4g890.4g62.2g100.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2133g3541kcal405.3g0g213.3g0g
Sipuli 640g194kcal8g30.7g1.3g10.9g
Valkosipuli 107g116kcal8.4g17.4g0.6g2.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1333g1600kcal45.3g48g133.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g453g1269kcal86.1g0.1g99.7g0g
Juusto, cheddar 1003g4139kcal257g1g344.9g0g
Emmental juustoraaste valio267g1040kcal77.3g0g80g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.3g9kcal0.4g1.7g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g53g160kcal8.5g3.7g12.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl293g381kcal38.4g0.9g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15936g36322kcal2642.2g1987.8g1943.8g227.8g
Valittu annoskoko7968g18161kcal1321.1g993.9g971.9g113.9g
Annoskoko puolitettuna3984g9081kcal660.6g497g486g57g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297263