Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g3595g3954kcal862.7g0g53.9g0g
Sipuli (kuorittu)1198g324kcal15.6g57.5g2.4g20.4g
Margariini 80% keskiarvo180g1276kcal0.5g0.4g143.8g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g2996g3295kcal89.9g95.9g299.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15936g17697kcal1937.4g307.6g999.2g40.8g
Valittu annoskoko7968g8849kcal968.7g153.8g499.6g20.4g
Annoskoko puolitettuna3984g4424kcal484.4g76.9g249.8g10.2g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486