Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1547g1178kcal29.1g239.8g3.1g15.5g
Lanttu 240g69kcal2.4g11g0.7g4.3g
Porkkana 126g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Purjosipuli 102g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala30g84kcal6g1.5g6g0g
Nakki,popsi grillinakki1643g4255kcal197.1g92g345g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 4197g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15936g11345kcal476.6g715.4g711g59.6g
Valittu annoskoko7968g5673kcal238.3g357.7g355.5g29.8g
Annoskoko puolitettuna3984g2836kcal119.2g178.9g177.8g14.9g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754