Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman4255g7234kcal510.6g0g425.5g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g532g1968kcal73.9g385.6g13.3g21.8g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g1596g4468kcal36.7g55.9g446.8g0g
Kananmuna kuoreton 1170g1669kcal146.3g3.5g119.9g0g
Sipuli 319g97kcal4g15.3g0.6g5.4g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g6.9g0.3g0.9g
Mineraalisuola keskiarvo 53g0.7kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15936g30965kcal1550.2g934.4g2012.8g56.2g
Valittu annoskoko7968g15483kcal775.1g467.2g1006.4g28.1g
Annoskoko puolitettuna3984g7741kcal387.6g233.6g503.2g14.1g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144