Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit33g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.8g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Ahven 124g104kcal21.1g0g2.1g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g83g100kcal2.8g3g8.3g0g
Kalaliemikuutio 3.7g11kcal0.4g1.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g701kcal55.8g65.6g22.4g5.8g
Valittu annoskoko798g351kcal27.9g32.8g11.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna399g175kcal14g16.4g5.6g1.5g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622