Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g45g144kcal5g28.4g0.9g5.2g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)45g158kcal5.1g31g1.3g1.4g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g45g152kcal5g32.6g1.8g2.6g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g45g158kcal3.5g33.8g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 16g143kcal0g0g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g1510kcal37.2g251.6g42.4g18.4g
Valittu annoskoko798g755kcal18.6g125.8g21.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna399g378kcal9.3g62.9g10.6g4.6g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874