Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 63g454kcal0.7g0.3g50.8g0g
Tattarijauho, Myllynparas33g111kcal4.2g22g0.6g1.7g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 30g104kcal1.7g22.9g0.4g0.4g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g75g120kcal12.8g0.8g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio100g140kcal2.8g6.5g12g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 125g80kcal4g6g4.4g0g
Kaurajauho 28g103kcal4g15.7g2g2.8g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 60g43kcal1.8g2.9g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g2693kcal103.2g164.2g177.4g19.8g
Valittu annoskoko798g1346kcal51.6g82.1g88.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna399g673kcal25.8g41.1g44.4g5g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712