Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g266g918kcal20.7g103.7g45g5.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g140g34kcal2.5g4.2g0.7g2.7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus35g123kcal4.9g0.2g11.2g0g
Oivariini vähärasvainen3.5g19kcal0g0g2.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 140g462kcal2.8g4.2g49g0g
Kananmuna kuorineen punnittu77g97kcal8.5g0.2g6.9g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g35g122kcal2.4g7g9.4g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g70g105kcal11.2g0.7g6.3g0g
Purjosipuli 32g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g3773kcal107.2g242g261.4g17.4g
Valittu annoskoko798g1887kcal53.6g121g130.7g8.7g
Annoskoko puolitettuna399g943kcal26.8g60.5g65.4g4.4g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373697