Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 233g516kcal40.8g0g39.6g0g
Paprika, punainen58g15kcal0.5g2.7g0.2g1.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto146g408kcal27.7g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Voitaikina Myllyn Paras 500g291g1121kcal17.8g86.5g78.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g4176kcal177g187.8g301.2g14.8g
Valittu annoskoko798g2088kcal88.5g93.9g150.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna399g1044kcal44.3g47g75.3g3.7g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295