Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g26g105kcal0g25.9g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g64g576kcal0g0g64g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen23g168kcal0g0g18.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 35g44kcal3.8g0.1g3.2g0g
Grahamjauho 64g210kcal6.8g38.9g1.4g6.3g
Neljänviljanhiutale 18g58kcal1.8g10.1g0.6g2g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g73g301kcal2.2g66g2.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 262g70kcal8.6g8.1g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g58g326kcal3.8g33.2g2.3g0g
Raparperi 175g59kcal1.2g9.6g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g3831kcal56.4g383.8g186.4g21.4g
Valittu annoskoko798g1915kcal28.2g191.9g93.2g10.7g
Annoskoko puolitettuna399g958kcal14.1g96g46.6g5.4g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044