Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Paprika punainen 234g68kcal2.2g10.5g0.9g4.4g
Lehtikaali 146g58kcal5g5.9g0.9g2.9g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g234g631kcal42.1g4.7g49.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)8.8g1.8kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g1583kcal101.6g54.6g102.2g18.6g
Valittu annoskoko798g791kcal50.8g27.3g51.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna399g396kcal25.4g13.7g25.6g4.7g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465230