Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.3g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g156g64kcal2.2g12.7g0.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)125g206kcal3.8g5g18.8g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g250g300kcal35g3g1g0.2g
Leivontamargariini Euroshopper25g180kcal0.2g0.2g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.9g33kcal1.2g6.4g0.2g0.4g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g7.5g21kcal0.7g4.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g1655kcal88.6g66g84.2g1.2g
Valittu annoskoko798g828kcal44.3g33g42.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna399g414kcal22.2g16.5g21.1g0.3g
Arvot/100g100g104kcal5.5g4.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761