Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 135g164kcal28.7g0g5.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 169g121kcal3.1g24.4g0.3g1.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g41g11kcal0.4g1.9g0.2g1.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 4.5g15kcal0.4g0.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1597g622kcal65.2g53.8g14.2g6g
Valittu annoskoko799g311kcal32.6g26.9g7.1g3g
Annoskoko puolitettuna399g156kcal16.3g13.5g3.6g1.5g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824