Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g225g146kcal3.8g27g0g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 150g95kcal4.5g7.2g5.3g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g90g90kcal17.1g0g2g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g30g50kcal0.8g1.7g4.5g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g3g6.6kcal0.5g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1597g776kcal53.4g72.8g24.2g0g
Valittu annoskoko799g388kcal26.7g36.4g12.1g0g
Annoskoko puolitettuna399g194kcal13.4g18.2g6.1g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653